^Omhoog
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

AB Voetzorg

Welkom op de website van AB Voetzorg


AB Voetzorg, de pedicure waar uw voeten tot in de teentjes worden verzorgd

Volg AB Voetzorg ook op
facebook

+31 (0)6 - 51 24 09 16

De Salon

De pedicure salon van AB Voetzorg is gevestigd in het mooie kerkdorpje Melick, ten zuiden van de stad Roermond. Melick ligt in het gezellige Limburg. De salon is eenvoudig bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid in de straat. 

De pedicure salon bevindt zich aan huis, op de begane grond in de serre. Dit is een sfeervolle ruimte, waarin met warme kleuren is gewerkt. Deze zorgen voor een gezellige en warme sfeer, waarin de klant zich prettig voelt. U kunt een relaxte en verzorgende behandeling verwachten, in combinatie met een gezellige sfeer. De salon is goed bereikbaar, ook voor oudere klanten.

In mijn goed uitgeruste pedicure salon verzorg ik alle soorten voet behandelingen.
Van een standaard pedicure behandeling tot een luxe voetzorg behandeling.

Ik werk met de modernste technieken. Dit houdt in dat ik werk met een pedicuremotor op basis van nattechniek. De behandeling is hierdoor pijnloos en voelt prettig koel en fris aan de voeten.

Tevens werk ik naar de beroepscode van de voetverzorging, wat inhoudt dat ik het voetverzorgingsvak op professioneel niveau uitoefen. Hygiënisch, zorgvuldigheid, veilig, kwaliteitsbewust, milieubewust en nutuurlijk klantvriendelijkheid staan hoog aangeschreven. Aan het verzorgen van uw voeten besteed ik zeer veel aandacht.

De pedicure salon is van alle gemakken voorzien. In de comfortabele verstelbare behandelstoel kunt u relaxed en ontspannen de behandelingen ondergaan. Onder het genot van een kopje koffie, thee of lekker fris uw voeten laten verzorgen. Maar ook aan wachtende klanten is gedacht, deze kunnen plaatsnemen in een gezellig zithoekje, onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Natuurlijk is er tijdens de behandeling altijd de mogelijkheid voor een gezellig gesprek.

De salon beschikt over een geavanceerd airco/klimaat systeem, waardoor het zomer aangenaam koel is.

Vanzelfsprekend blijf ik als pedicure op de hoogte van de nieuwste en laatste ontwikkelingen van de voetverzorging, door het lezen van vakbladen, het bijwonen van lezingen en door het volgen van gespecialiseerde periodieke bijscholing.

Ik maak gebruik van professionele producten.

AB Voetzorg is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.