^Omhoog
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

AB Voetzorg

Welkom op de website van AB Voetzorg


AB Voetzorg, de pedicure waar uw voeten tot in de teentjes worden verzorgd

Volg AB Voetzorg ook op
facebook

+31 (0)6 - 51 24 09 16

Behandelingen

Veel mensen hebben voetklachten, zoals ingegroeide nagels, overtollig eelt, likdoorns of kloven. Ook voetschimmel (zwemmerseczeem) en schimmelnagels zijn klachten, welke een pedicure prima kan verhelpen. Ook zijn er veel mensen die het een verwennerij vinden dat hun voeten goed verzorgd worden. De behandelingen zijn voor zowel vrouwen, als voor mannen.

Een pedicure behandeling van AB Voetzorg is zowel praktisch nuttig als esthetisch. Ook wanneer u niets aan uw voeten mankeert, is een voetbehandeling enorm ontspannend. Kom volledig tot rust tijdens een welverdiende behandeling of massage voor uw voeten. 

In de behandeling worden uw nagels geknipt, nagelriemen gereinigd, uw nagels gevijld, gefreesd en gepolijst. Indien aanwezig worden eelt, likdoorns, ingegroeide nagels, kloven en blaren verwijderd of behandeld. De voeten worden ook gedesinfecteerd en en er wordt een verzorgende creme gebruikt. Na gelang de gekozen behandeling kunt u ook kiezen voor een voetenscrub of een fijne voetenmassa. Na de behandeling zien uw voeten er weer helemaal netjes uit.

Ook kunt u andere klachten laten verzorgen en advies vragen. Voorafgaand aan de behandeling voert de pedicure een voetonderzoek uit en kijkt naar de gesteldheid van uw voeten. De pedicure heeft een signalerende functie en adviseert onder meer ten aanzien van schoeisel, persoonlijke hygiëne en huidverzorging. Ook kunt u cremes en nagellakken kopen bij AB Voetzorg.

Normale pedicure behandeling (tot 45 minuten) :

 • nagels knippen / frezen
 • nagelomgeving verzorgen
 • verwijderen van eelt, likdoorns, kloven en andere klachten
 • ingroeiende nagels behandelen
 • aanbrengen van nagelolie
 • schimmelnagel behandeling
 • masserend aanbrengen van voetencrème

Meerwerk (per 15 minuten) :
Een korte behandeling duurt maximaal 15 minuten, een normale behandeling maximaal 45 minuten. Wanneer er meer tijd nodig is om de voetklachten op te lossen, ben ik genoodzaakt het meerwerk tarief te hanteren. 

Korte pedicure behandeling (tot 15 minuten) :

 • of nagels knippen / frezen / vijlen
 • of verwijderen likdoorn
 • of behandeling ingroeiende nagel
 • voeten incremen 

Een deelbehandeling is natuurlijk ook mogelijk, bijvoorbeeld alleen een likdoorn verwijderen of alleen nagels knippen.

Bij een pedicure behandeling kunt u sparen voor leuke presentjes. Bij een normale en deluxe pedicure behandeling krijgt u een stempel. Bij een volle spaarkaart krijgt u een leuk presentje. Vraag naar de AB Voetzorg stempelkaart.
Wilt u iemand verrassen? Geef dan een behandeling cadeau. Vraag naar de AB Voetzorg Cadeaubonnen.

AB Voetzorg werkt ook ambulant. Binnen een straal van 5 km van Melick, kom ik bij u thuis voor een behandeling. Ik vraag een kleine ambulante toeslag. Vraag naar de prijzen als u een pedicure behandeling aan huis wilt, maar verder weg woont.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

AB Voetzorg werkt alleen op afspraak. Indien u bent verhinderd, graag binnen 24 uur doorgeven. Bij verzuim wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.